Ronald van der Lee

Ronald van der Lee

Over Ronald van der Lee

Mijn naam is Ronald van der Lee (1973) en ik heet je hartelijk welkom in mijn leerruimte in Breda. In deze leerruimte train ik je in het herinneren en belichamen van je altijd verlichte aard om deze uit te drukken in je leven.

Ik heb een achtergrond als ICT entrepeneur. Na mijn studie informatica heb ik een drietal softwarebedrijven opgericht en geleid als CEO: Trinc, Easyflex en Flexwrapp. In 2010 kwam ik met Zijnsoriëntatie in aanraking via een Zijnsgeoriënteerd begeleider in Breda. Haar begeleiding inspireerde me om deel te nemen aan de driejarige Zijnstraining aan de school voor Zijnsoriëntatie  waar ik een intensief en diepgaand proces van zelfontdekking en realisatie ben doorgegaan.

Overtuigd door mijn eigen ervaringen begon ik in 2014 aan de Leraaropleiding Zijnsoriëntatie. In eerste instantie wilde ik mijn rol als CEO op een zijnsgeoriënteerde manier invullen, maar tijdens de lerarenopleiding viel ik zo voor de schoonheid van het begeleiden van mensen vanuit deze visie dat ik besloot om mijn leven een radicale wending te geven. Dat leidde er toe dat ik mijn leven als ondernemer en CEO in maart 2016 achter mij liet om me volledig te kunnen richten op het begeleiden en trainen van mensen die, net als ik, ook een spiritueel pad van verlichte levenskunst willen bewandelen.

De afgelopen jaren ben ik diep geïnspireerd geraakt door Zijnsoriëntatie: een spiritueel pad van verlichte levenskunst. Door dit pad te lopen heb ik ervaren dat er een dimensie in mij is, die inherent gelukkig is en niet bepaald wordt door welke omstandigheden dan ook. 

Zijnsoriëntatie is mijn pad en levenswijze. Ik wil deze prachtige visie ontwikkeld door Hans Knibbe doorgeven aan ieder die zijn verlichte aard wil herkennen en wil leven in verbinding met andere mensen.

Vanaf 2020 ben ik werkzaam als padbegeleider aan de School voor Zijnsoriëntatie en vanaf september 2022 ben ik één van de leraren van de Zijnstraining. ik ben tevens leraar van Spiritjaar  welke ik samen met Esther Hamers heb ontwikkeld voor jongvolwassenen.

Adres

Doelenstraat 42 3512 XJ Utrecht

E-mail

info@blz.nu

Ronald van der Leeis als geregistreerd lid aangesloten bij de Beroepsvereniging Leraren Zijnsoriëntatie

De beroepsvereniging is in 2001 opgericht om de kwaliteit van het leraarschap continu te bevorderen en te bewaken. Om dit te realiseren heeft de beroepsvereniging onder andere een beroepsprofiel, een gedragscode en een  klachtenreglement ontwikkeld waar alle leden zich aan dienen te houden.

Daarnaast is de beroepsvereniging ook een ontmoetingsplaats waar leraren Zijnsoriëntatie de kwaliteit van hun vak-uitoefening op peil kunnen houden en verder kunnen ontwikkelen.

CRKBO Registratie

Leerruimte Zijnsoriëntatie – Ronald van der Lee is geregistreerd in het CRKBO register en voldoet aan de kwaliteitscode voor onderwijsinstellingen in het kort beroepsonderwijs. 

www.crkbo.nl

“Er is een grote schat in ons. Een onuitputtelijke bron van rijkdom, liefde en helderheid.”

Hans knibbe